Alla inlägg den 4 mars 2009

Av Maria Falk - 4 mars 2009 13:31

I fredags åkte jag, Philip och Wilma till Baby&Barnmässan i Göteborg. Det

var mycket spännande. Vi åkte både tåg och spårvagn. Jag testade att springa ifatt en spårvagn, men insåg att det funnits en tid då jag varit både spänstigare och snabbare... Hur som helst så var det en riktigt bra mässa. Barnen underhöll sig i tre timmar. det mest spännande av allt var att Anna var där och visade sin ambulans. Kunde knappt slita barnen därifrån - de tyckte det var oerhört exotiskt att de KÄNDE någon som dels åker omkring i ambulans, och dessutom står på en mässa och visar upp den! Vi fyndade en del också såklart. Har laddat upp lite bilder här. Jag hittade den perfekta pekboken - Minsta boken om fjällvandring! http://www.bokus.com/b/9789197641777.html  Med mycket användbara bilder och ord som t ex Tamoj, Multifuelkök, Utedass, Kisspaus och Myggsvärm. Ett måste! Den passar fint ihop med sovsäcken i storlek 90 cm (som ska användas som åkpåse) samt understället i finaste merinoull i storlek 60 :D  Två andra fynd är en body med groda (med hängande lösa ben), och en annan body med kanelbullar på.


Lampan till projektorn gick sönder i helgen. Jag inser att vi nog inte är så himla TV-beroende trots allt, när man knappt ens tänker på att vi saknar den i flera dagar. Då har jag ändå varit hemma från jobbet sen mitten av januari! Och har inte fastnat för en enda såpa eller 70-talsserie...


Ska ut och gå strax igen. Jag är SÅ tacksam att jag kommer ut så gott som varje dag på en timmas runda i alla fall. Kanske inte lika spänstigt och snabbt som "förr i tiden", men ändå. Jag har inte alls lika ont längre och det är verkligen skönt. Just nu lyssnar jag dessutom på John  Ajvide Lindqvists  "Låt Den Rätte Komma In". Riktigt otäckt och spännande! Måste nog se filmen sedan.

Väder

Presentation


Jag bloggar om både stort, (men mest) smått. Mest som ett stöd för minnet - för vart tar tiden vägen egentligen? Vad gör jag med den? Detta är mitt försök att hålla lite ordning på mig själv, mina tankar och påhitt.



var code ="buz-14471";
var uniq

Online just nu

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Omröstning

Vem liknar Ida mest?
 Mamma
 Pappa
 Sotaren

Ovido - Quiz & Flashcards