Alla inlägg den 27 mars 2009

Av Maria Falk - 27 mars 2009 09:44

Ida har badat! Tydligen var det inte så kul att stoppas ner ensam i en plastbalja på en bänk i tvättstugan. Nä, men när man får ligga tillsammans med sina syskon i ett riktigt badkar och sträcka ut sin numera 48 cm långa kropp - DÅ är det RIKTIGT härligt! De har börjat läsa för Ida också, ur hennes pekbok om fjällvandring. Hon lyssnade mycket uppmärksamt och jag skulle bli förvånad om hennes första ord inte är något av "multifuelkök", "kisspaus" eller "skitväder"!


Igår åkte vi ner till Kinna över dagen, Ida och hennes mamma. Vi var och hälsade på Louise och lilla Alva. Det blev precis som vi fantiserat om när vi pratade om hur det skulle bli att ha två små spädbarn frampå vårkanten - vi satt ute i solskenet med fleecetröjor, och åt hembakta bullar och drack termoskaffe, medan våra små A-barn låg och sov fridfullt i sina vagnar. Vilken idyll! :-) Ida och jag hann också med att svänga förbi och hälsa på morfar och mormor på deras respektive jobb. Väldigt uppskattat! Från fyra till åtta på kvällen sov Ida som en stock! Det blev dyrt. Men praktiskt. Hann handla en vårjacka på Lindex. Underbart att kunna slopa den svarta jättestora vinterjackan jag köpte i höstas. Jättepraktiskt när det är kallt och man har en stor mage att skyla. Men inte fram på vårkanten när solen skiner och man är smal som en tandpetare (nåja, inte ännu kanske... men allt är ju relativt...)


Idas pappa jobbar hemifrån nu. Eller jobbar... Jag smög runt likt en paparazzifotograf i morse och kom på dom! Där satt dom tillbakalutade med benen upplagda och lyssnade på radio och halvsov! Såg i och för sig rätt gott ut. Och jag fick en stund över till att baka lite bullar. Dom börjar redan gå åt! Och i nästa vecka blir det mera gäster. Helena kommer med sina tvillingar bland annat och hälsar på.



Väder

Presentation


Jag bloggar om både stort, (men mest) smått. Mest som ett stöd för minnet - för vart tar tiden vägen egentligen? Vad gör jag med den? Detta är mitt försök att hålla lite ordning på mig själv, mina tankar och påhitt.



var code ="buz-14471";
var uniq

Online just nu

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Omröstning

Vem liknar Ida mest?
 Mamma
 Pappa
 Sotaren

Ovido - Quiz & Flashcards