Alla inlägg den 27 april 2009

Av Maria Falk - 27 april 2009 18:07

I lördags morse stuvades bilen med barn och packning och vi åkte mot Småland och Bodafors för att besöka FairEnough-mässan. http://www.getoutbloggen.se/?p=1144 De yngre 80% av familjen mötte sedan upp pappan, som spenderat föregående kväll i Växjö med arbete (det var visst nån 200-årsfest också). I dagarna två gick vi sedan och dregglade över diverse friluftsprylar och provade på aktiviteter. För Idas del blev det första gången hon sov i husvagn. Svårt att säga om hon gillade det, men hon passade in väldigt bra i friluftsmiljön i sitt underställ i merinoull, sin Haglöfssovsäck och sin Patagoniaoverall. Det var bara husvagnen som kändes lite fel, men vi ursäktar oss med att det kändes för kallt och för tidigt i livet för att sova i tält. Nästa år blir det ”på riktigt” På kvällen bjöds det till ”Outdoor Party”, vilket innebar mat i massor, ett band som spelade Creedencecovers, nån jeppe som spelade digeridoo och fullt av likasinnade friluftsmänniskor som smälte dagens mässa.  Vi gick  tipspromenaden också, och idag minsann ringde en herre från Bodafors och meddelade den glada nyheten att Ida Falk har vunnit andra pris, och Andreas Falk tredje pris – totalt 3000 kronor att handla för i butiken! Tur man inte handlade allt man ville ha i helgen! (Vilket i och för sig inte 3000 spänn hade räckt till…jag ville ha minst halva butiken…)

På uteplatsen skruvas det nu skärmväggar, och sedan är nog faktiskt det projektet klart. Och än har sommaren inte ens börjat! Vi är mycket nöjda!

Idag har vi varit och vandrat, Ida och hennes mamma. 7,5 km på Hybergsleden i Hudene i bärselen och med tyggsäcken fyllld av kaffe och muffins till mamma och blöjor och tvättlappar till Ida. Underbart! Det märks att man har varit ute hela eftermiddagen när ens barn har kaffefläckar på kläderna och mossa i blöjan när man kommer hem! Senare i veckan ska hon hänga med morfar ut och testa geocaching.

Väder

Presentation


Jag bloggar om både stort, (men mest) smått. Mest som ett stöd för minnet - för vart tar tiden vägen egentligen? Vad gör jag med den? Detta är mitt försök att hålla lite ordning på mig själv, mina tankar och påhitt.



var code ="buz-14471";
var uniq

Online just nu

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Omröstning

Vem liknar Ida mest?
 Mamma
 Pappa
 Sotaren

Ovido - Quiz & Flashcards