Alla inlägg den 6 maj 2009

Av Maria Falk - 6 maj 2009 09:41



Laddar upp en liten videosnutt på en go och glad tjej. Vilket hon faktiskt är för det mesta. (bilden är lite mörk, men man ser lite i alla fall :)


Det regnar fortfarande. Stilla vårregn. Det är verkligen GRÖNT ute! Vi trotsar allt det våta och drar på oss regnkläder och regnöverdrag till vagnen och promenerar ner till BVC. Dags för vägning och mätning igen.


Ikväll ska jag ut och springa. Banne mig! Jag var på efterkontroll hos barnmorskan i förra veckan och gick igenom besiktningen. Dock sa hon att rekommendationen numera är tre månader istället för åtta veckor när det gäller att hålla upp från "stötig" träning. Men va sjuttan - så himla farligt kan det väl inte vara om man springer bara lite försiktigt, liksom lufsande..? Jag har ju ändå ingen kondis kvar så det blir väl nån form av gång/jogging bara. Och om det gick bra att börja springa efter åtta veckor fram tills nyss, så borde det väl gå bra för mig med, utan att jag för den skull skulle få framfall eller bli akut inkontinent? Hittar ni nån livmoder eller ett par äggstockar som ligger och skräpar nånstans runt Orraholmen, så vet ni i alla fall att det är min. I så fall hade jag fel!


Vi måste köpa ett babygym till Ida. En sån där typ båge som man ställer över en filt på golvet och så hänger det en massa kul grejer att glo på. Det går inte att lura henne längre. Innan kunde man lämna henne en stund och gå och borsta tänderna t ex, utan att hon fattade att man var borta. Men nu märker hon DIREKT att man överger henne. Och det låter hon märkas! Skötbordet däremot är en höjdare. Där hänger en mobil med speldosa i, och hon börjar gapskratta och jollra direkt när hon får syn på den. Flaxar med armarna och är allmänt skitnöjd. Att ha nåt liknande att använda när hon ligger på golvet vore alltså perfekt!

Väder

Presentation


Jag bloggar om både stort, (men mest) smått. Mest som ett stöd för minnet - för vart tar tiden vägen egentligen? Vad gör jag med den? Detta är mitt försök att hålla lite ordning på mig själv, mina tankar och påhitt.



var code ="buz-14471";
var uniq

Online just nu

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Omröstning

Vem liknar Ida mest?
 Mamma
 Pappa
 Sotaren

Ovido - Quiz & Flashcards